Annulerings/Herroepingsrecht

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via www.dekachelsmid.eu of per mail info@schoemakerenzoon.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

“Producten die u via deze webwinkel koopt en die op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt worden, zijn uitgesloten van dit recht,het herroepingsrecht is dan niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

© 2010 - 2023 dekachelsmid | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel